A Blikk információi szerint az Alterego nevű elsősorban melegek által látogatott klubban tartottak megbeszélést az MDF vezetői, Dávid Ibolya és Herényi Károly. A találkozón részt vett Bánk Attila, sőt állítólag a politikus két fiának tulajdonrésze is van a helyben.

Az egész szituációt az MDF sajtóosztályának reakciója teszi érdekessé, amely arról szólt, hogy a politikusok nem tudták, hogy ez egy ilyen jellegű hely. Felmerül a kérdés, hogyha tudták volna messze elkerülik? Olyan helyre be sem teszik a lábukat, ahova melegek járnak szórakozni? Erre egy korszerű, konzervatív párt azt felelte volna: meleg klub, és akkor mi van? Jó a kiszolgálás, kellemes a környezet, és semmi probléma nincs egy hellyel. A meleg szubklultúra fontos része a sokszínű Magyarországnak.

De nem ezt tették. Korszerűtlenül konzervatívan mentegetőztek.

Címkék: mdf dávid ibolya herényi károly

Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanyvan.blog.hu/api/trackback/id/tr141663629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

darnmarquee 2010.01.21. 09:52:57

teljesen egyetértek a poszttal. pontosan úgy kellet volna reagálniuk, ahogy írtad, és nem is értem mitől paráznak ennyire. szerintem az általuk most megcélzott szavazókat ez nem bánototta volna. ez a nyilatkozat viszont sokukat igen.
süti beállítások módosítása