Ikvai-Szabó Imre, Fodor Gábor, Simó György, Simonyi András. Ezeket a neveket dobta be az MDF a nyilvánosságba, mint potenciális jelöltjeket a fővárosi listán. Az üzenet célcsoportja pedig a korábban SZDSZ vagy Gyurcsány szavazó fővárosi értelmiség, nekik bírnak valódi jelentéstartalommal ezek a nevek.

A logika érthető, hiszen most, hogy az MSZP romokban, intellektuális üzenetrendszere pedig nincs a pártnak, az SZDSZ meg csak papíron van, igazi szabad préda a kiábrándult, de Orbánt elutasító szavazótábor. Úgy tűnik ebből az SZDSZ-től, MSZP-től távolodó táborból a fiatalabb, a fogyasztói társadalommal szemben kritikusabb réteg az LMP-hez vándorolhat, míg a másik része (a szabad piac mindenhatóságában bízó yuppie-tól a szabad foglalkozású értelmiségig) választhatja az MDF-et.

Címkék: szdsz mdf lmp

Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanyvan.blog.hu/api/trackback/id/tr71666973

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gyurcsány és Kapolyi finanszírozza az MDF kampányát? 2010.01.12. 23:50:02

Szocialista politikusok dobhatják össze az MDF kampányköltségeinek 90 százalékát. Közel az MDF-SZDSZ megállapodás, az SZDSZ el sem indulna tavasszal.

Trackback: Tovább alkudozik az MDF és az SZDSZ 2010.01.12. 19:20:30

Simonyi András lehet az MDF budapesti listavezetője, akit Herényi Károly követne.

Trackback: Bokros telefonál, de nem kampányol 2010.01.12. 19:10:31

A választói kapcsolatfelvétel jegyében hívja az embereket az automata-Bokros.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szepujvilag 2010.01.12. 21:16:21

Így van... Az SZDSZ-nek vége, az MSZP haldoklik. Én az LMP-re teszem a voksom!
süti beállítások módosítása