Mind a Fidesz, mind az MSZP honlapján létezik vélemény rovat. A rovat címe arra utal, hogy itt a napi politika történéseire adott párthoz közeli személyek véleményét olvashatják az ide betérők. Egy ilyen típusú rovatnak meg lenne a funkciója, hiszen a magyar nyilvánosság rendszerváltozás utáni történései bizonyítják: erős az emberek igénye az elfogult, az egyik oldal írányát kritika nélkül támogató, míg a másik oldalt folyamatosan támadó lakáj újságírásra.

A két honlapon azonban nem folyik újságírás, meg sem próbálják ezt a rovatot úgy építeni, hogy kialakulhasson egy visszatérő törzsközönség, így azonban nincs értelme a dolognak. A Fidesznél a publicisztika rovatnak nincs más szerepe, mint, hogy összegyűjti a Fidesz közeli média munkásainak tollából származó írásokat, de ezt a feladatát is rendszertelenül, mindenféle felismerhető rendezőelv nélkül teszi. Az MSZP honlapjának vélemény rovatának még kevésbé van értelme, hiszen ide havonta egy írás kerül fel, igaz azok jó része speciálisan ide készül.

Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanyvan.blog.hu/api/trackback/id/tr201683601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása