Az elmúlt hetekben számos zűrös hátterű, részben állami támogatással megvalósuló beruházás foglalkoztatta a médiát. A pátyi lakópark-golfcentrum, a sávolyi Balatonring vagy legutóbbi példaként az egri forrásüzem bérbeadása körüli botránynak a közös tulajdonsága, hogy a média tálalása szerint a Fidesz és az MSZP mutyizása áll a háttérben. A beruházásokról megjelent cikkek arról számolnak be, hogy a két politikai ellenfél a háttérben egyet tud érteni akkor, amikor egy-egy kétes beruházás esetében ők is profitálnak az üzletből.

Az egyre jobban erősödő Jobbiknak nagyon jól jöhetnek ezek a nyilvánosságban megjelenő információk. Ezekre a hírekre ugyanis fel lehet építeni azt az üzenetet, hogy a jelenlegi politikai elit (így a kormányzó pártok kétes ügyleteit folyamatosan támadó és elszámoltatást ígérő Fidesz is) romlott és korrupt, és a helyzet radikális megváltoztatására csak a Jobbik jelenthet megoldást.

Címkék: jobbik

Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanyvan.blog.hu/api/trackback/id/tr641800118

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sávoly és a kiszervezett államigazgatás 2010.03.03. 08:44:09

A kormány szerint a minisztérium is csak egy tanácsadócég, amit versenyeztetni lehet valódi tanácsadócégekkel, a végén pedig a kedvezőbb tanulmányt kell kihozni győztesnek. (Kép: motogpworld.net) A hír már bejárta a magyar sajtót: az MFB a kormány dön...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása