Az idei választási kampány a Jobbik szenzációs erősödéséről szól. Úgy tűnik, a radikális pártnak sikerül magához csalogatnia az elmúlt években kiábrándult, magukat a jelenlegi politikai-gazdasági rendszer veszteseinek érző szavazókat. Működik a rendteremtés ígérete, amelyben központi szerepet játszik a magyarországi cigányság megregulázása, illetve a korrupt politikai elit elszámoltatása.

Mennyire árthat ennek a lendületnek a napokban kipattant ügy, amely szerint egyes Jobbikos politikusok összefüggésbe hozhatók a Magyarok Nyilai terrorszervezet tevékenységével? Hány szavazót riaszthat el a párt nagyasszonyának, Morvai Krisztinának nyílt kiállása Budaházy György mellett, aki egyes sajtóhírek szerint a terrorszervezet katonai vezetője volt?

Véleményünk szerint az ügy hatása a párt támogatottságára nagyban összefügghet azzal, hogy a témát hogyan dolgozza fel a kereskedelmi és bulvármédia, illetve a többi politikai erő mennyire intenzíven foglalkozik majd vele.

A kereskedelmi és bulvármédia azért fontos, mert a Jobbik vidéki, kistelepülési jelentős támogatóbázisának médiafogyasztása elsősorban az országos kereskedelmi televíziókra, rádiókra, esetleg egy-egy bulvárlapra vagy a megyei napilapra korlátozódik. Ha ezek az orgánumok folyamatosan napirenden tartják a témát, és vezető hírként számolnak be a Jobbik esetleges terrorista kapcsolatairól, az alaposan elbizonytalaníthatja a közönséget. Úgy tűnik, hogy a kereskedelmi televíziókat foglalkoztatja az ügy, hiszen pont az RTL Klubon került nyilvánosságra az a videófelvétel, amely a Jobbik érintettségére utal.

A keddi híradóban is kiemelt helyen foglalkozott a témával a csatorna, amelyben a párt alelnöke, Novák Előd sajátos mondatait vágták be a bicskei elnökkel kapcsolatban: „Ha ilyen ügyben közreműködött volna, akkor lebukás esetén a betyárbecsület alapján ő maga lemondana a tagságáról, hiszen nyilvánvalóan ezt a Jobbikkal nem lehet összemosni, még ha egy tagja is követte el”. Senkinek sem kell magyarázni, hogy ez nem éppen a megdöbbenés hangja afölött, hogy egyik tagjuk lehet, hogy terrorista. Sokkal inkább azt üzeni: mit lehet tenni, lebukott a srác, de ha már ilyen béna volt, legalább minket ne keverjen bele.

A pártok közül az MSZP reagált leghamarabb az esetre. A párt igyekszik biztosra menni. Az egyelőre nem bizonyítottan érintett kishal helyett (bicskei elnök) Morvai Krisztinát veszik célba, aki bizonyítottan támogatta kampányában Budaházy Györgyöt.

Idézet Morvai Krisztinától:

"Én bármit pártolnék, amit ő szeretne, mert azt gondolom, hogy egy remek szabadságharcosról van szó. Egy elnyomott nemzet életében egy ilyen ember, mint Budaházy, egy kincs és bármilyen formában venne ő részt a továbbiakban a közügyek intézésében, a politizálásban és a magyar nemzet vezetésében, az a magyar nemzetnek jót tenne.”

A Jobbik és Budaházy kapcsolatára helyezte a hangsúlyt az MDF is, aki a szoclib szavazók körében igencsak népszerű Debreczeni Józsefre osztotta az ügyet. A Jobbik és Budaházy kapcsolatát nem nehéz bizonyítani, ha Budaházy tevékenyen részt vett a terrorcselekményekben, akkor azzal a Jobbikot is folyamatosan támadni lehet.

Izgalmas, hogy mit kezd a Fidesz a témával. Az ő pozíciójukat is egyre jobban veszélyeztető Jobbikot most egy olyan ügy kapcsán lehetne támadni, amely segíthet abban, hogy a Fidesz mellé álljanak a két párt között hezitáló, a radikális szavakat kedvelő, de a terrorizmust elítélő szavazók. Sőt, a jelenlegi vaskos Jobbik táborból is szerezhetnének szimpatizánsokat, akiket elijeszthet a Jobbiktól a terrorista történet.

A Fidesz egyelőre azonban nem támadja a Jobbikot. Orbán Viktor tegnapi nyilatkozata szerint az emberek a rossz kormányzás miatt fordultak a radikalizmus felé. Elképzelhető, hogy a kormányzásra készülő párt kivár, hogy milyen irányba halad majd az ügy, mennyi bizonyíték áll majd rendelkezésre.

Ha tényleg bebizonyosodik a bicskei elnök érintettsége és Budaházy szerepe is bizonyítottá válik, akkor azonban muszáj lesz a Fidesznek is lépnie, mert ha nem teszi, akkor kiteszi magát az MSZP támadásának. A szocialisták már most is azt vetítik előre, hogy nem hihető, hogy a két párt nem fog együttműködni a Parlamentben vagy a Fővárosi Közgyűlésben. A Fidesznek nem kell elhatárolódnia egy radikális párttól, de el kell határolódnia a demokratikus intézményrendszert támadó, terroristaszervezetekkel együttműködő szervezettől. Ha a Jobbik csak az előbbi, akkor tekintettel lehet lenni a radikális szavazók érzelmeire, ha az utóbbi, akkor egy demokratikus párt már nem mérlegelhet.

Címkék: jobbik

Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanyvan.blog.hu/api/trackback/id/tr821805439

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mindenki a Jobbikra szavaz, kész! 2010.03.04. 23:06:41

Szegedi Csanád szerint nincs kizárva, hogy a Jobbik áprilisban kormányt alakít Magyarországon, egyedüli pártként, koalíciókötés nélkül.

Trackback: Jobbik: a két pofon kiosztva 2010.03.03. 18:50:53

Vona Gáborék most méretnek meg először. Kiderül, hogy valódi politikai erő-e a Jobbik, vagy csak szerencsés hullámlovas. (Fotó: jobbik.hu) A múlt héten új időszámítás kezdődött a Jobbik életében. Elkezdték őket komolyan venni. Ott kezdték el a pártot...

Trackback: Nocsak, nocsak... II. 2010.03.03. 18:44:50

Alakul ez :-) Először csak beszállító, most meg már résztvevő...Persze mindez szigorúan az ártatlanság vélelme mellett :-)Nem csak a lőszerek beszerzésében segített a Magyarok Nyilai csoportnak a Jobbik bicskei elnöke, Rihó Krisztián, hanem legalább eg...

Trackback: Nocsak, nocsak... 2010.03.03. 18:44:40

Újabb gyanúsítottat hallgatott ki a Központi Nyomozó Ügyészség a Magyarok Nyilai ügyében. Ezúttal Rihó Krisztiánt, a Jobbik bicskei elnökét, Fejér megye 7. választókerület kampányfőnökét gyanúsítják azzal, hogy a Budaházy György vezette bűnszervezet e...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csaba1000 2010.03.03. 16:16:45

Minden olyan személy, akinek szimpatikus a JOBBIK az tisztába van vele, hogy a jobbik -ot akarják támadni ezzel az egész dologgal.

Ez nem hogy gyengít egy jobbikost hanem megerősíti, hogy a jobbikot azért támadják akár kitalált ügyekkel is, mert leakarják járatni őket.

Ez nem fog menni, mert nem hogy kevesebben, hanem többen lesznek, tudom ez furcsa, de teljesen természetes reakció az egyszerű emberektől, ill. azoktól, akik át látnak a szitán és tudják, hogy a választások előtt a 2 nagy párt és néhány törpe párt minden oldalról be fogja támadni a Jobbikot.

Az emberek nem buták nem lehet őket megtéveszteni mondva csinált ügyekkel.

A mostani pártok elraboltak az emberek életéből 20 évet, ha van eszük, akinek van egy kicsi esze az nem fogja hagyni hogy újabb 4 évet elraboljanak tőle, hanem a JOBBIK mellett voksol.

Üdv: Csaba

2010.03.03. 18:00:13

@Csaba1000: Nemcsak hogy akarják támadni, hanem támadható is. A magyarkodás meg a cigánygyűlölet fontosabb volt az erkölcsi tisztaságnál, ez az igazság. Még most is védi a Jobbik egyik ikonja a most már napnál világosabb, hogy közbűntényes "forradalmárt". Nem reménykedhetnek abban sem már, hogy majd a Fidesz-kormány meg fogja védeni őket.

Gyurma73 · https://plus.google.com 2010.03.03. 18:42:52

MSZP-s politikusra rálőni bűn???
eddig vaciláltam a jobbikon de ha kiderül ők voltak én biztos rájuk szavazok.
Végre valaki csinál vaLAMIT.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.03. 18:47:38

@Gyurma73: Emberre lőni nem bűn? Ez nekem új...

Meridian74 2010.03.03. 18:50:12

@Csaba1000: Ennél jobban én sem fogalmazhattam volna ezt meg.

Ma ámokfutott (még ép csinálja is) Csintalan a saját műsorában, de nem tudtam betelefonálni, hogy azzal amivel megköpdöste a Jobbikot, az a FIDESZ is épúgy igaz. Majd akkor szólhatnak egy szót is, ha majd nem PINTÉR SÁNDOR-t jelöltetik belügyminiszternek, sőt egyáltalán helye nincs a parlamentben egy olyan kaliberű maffiózónak mint Pintér Sándor, aki nehezebb súlyú, mint a Veres János volt pénzügyminiszter.

Meridian74 2010.03.03. 18:52:27

@Fedor: az mszp minden jogát eljátszotta, erre ép elég idejük volt, amivel nem is tétlenkedtek. Ha lenne igazság kivétel nélkül mind el lenne már ítélve, némelyik meg az akasztófán lógna.

Radio Silicon 2010.03.03. 18:52:34

Mint eddig, ezután is várható, hogy a Jobbik profin kezeli majd ezt a témát is. Szerintem nem fognak rajta veszteni, ki fog bukni a lóláb amúgyis, hogy az egész terrorszervezet egy MSZP-s titkosszolgálati akció volt persze belerángatva egy két szerencsétlent, akik valóban forradalmat akartak. Amíg nem jut el a Jobbik felsőbb vezetéséig az ügy, addig nincs nagy romboló ereje.

sarius 2010.03.03. 18:53:36

@Meridian74:
Nana, azért nagyon szoros és izgalmas meccs lenne ez a Pintér-Veress összecsapás a "ki a nagyobb maffiózó?" versenyszámban, noha a végén valószínűleg pontozással Pintér lenne a győztes.

Gyurma73 · https://plus.google.com 2010.03.03. 19:00:08

@Fedor: emberre bűn,de hol írtam embert ???
MSZP-s politikust írtam.

virtual landscape (törölt) 2010.03.03. 19:01:08

A post szerzőjének halovány lila bélgáza sincs a jobbikról, s pláne a szavazói médiafogyasztásáról.

Minden támadás, ami éri a jobbikot, erősíti. Ez pedig jó az MSZP-nek, mert gyengítheti a fideszt. Az MSZP célja nem más, mint ott cseszni ki az országgal, lehetőleg a jövőre nézve is, ahol csak lehet. De alighanem a jobbikkal teljesen félrekalkulálják magukat, az erősebb képviselethez jutó jobbik valóban elszámoltatást fog szorgalmazni a parlamentben az ezen a téren csak kamuzó fidesszel szemben.

virtual landscape (törölt) 2010.03.03. 19:04:54

@Fedor: Van ember az MSZP-ben? Ahol megpiszkálják, maffiózok, tolvajok, adócsalók, offsórozók, milliárdos gazemberek, szalainék buknak elő a szekrényből. Alighanem az utolsó talpas MSZP tag is vastagon benne van, legfeljebb a helyi, falusi MSZP-s bűnszövetkezetben. Épp ezért elhibázott Orbán terve, hogy nem pofára kell osztályozni őket. Dehogynem. MSZP tag valaki? Nos, ha Őszöd után nem lépett ki 24 órán belül, akkor bűn-ré-szes. Életfogytiglan, vagyonelkobzás s annyi.

CsárliFirpó 2010.03.03. 19:12:18

Fel kellene rázni az embereket, hogy jöjjenek végre le a kábítószerekről. Évekig a szoclibek kábították az arra fogékonyakat, most átvette ezt a Jobbik.

Csak 2/3-os Fidesz győzelemmel lehet ezt az országot végre kirántani ebből a mély fertőből!

Unommáazegészet 2010.03.03. 19:13:37

Látom, magasabb rendű fedor kománk ismét osztja az észt.

Gyurma73 · https://plus.google.com 2010.03.03. 19:20:38

@gitáros: ez csak nálatok divat egymás picsájába menni:-)

Hümüzhümümüz 2010.03.03. 19:20:50

Apropó offshore... Minap nézegettem a kuruc.info portált és mire bukkantam? Egy nagy offshore cégalapítást reklámozó bannerre. :) Arra csábított, hogy a kedves mélymagyar barátaink alapítsanak Nevada államban céget, mert ott milyen jó és mennyire alacsonyak az adóterhek. Érdekes egynek. :)

efi 2010.03.03. 19:24:05

A nagy büdös helyzet az, hogy az agyondicsőitett Jobbikot jelenleg kb 2* többen utálják, még az MSZP-nél is. Ez meg mindent elmond annak, aki tud matematikául, hogy kinek és minek milyen támogatottsága vagyon itten.
Most sütkéreznek a 10%-ukban, de valójában csak egy ellenzéki párt lesz belőlük a választások után, akiknek semmibe beleszólásuk nem lesz.

Kivlov 2010.03.03. 19:25:17

@efi:
ellentétben egy szdf-fel ők tuti biztos parlameni résztvevők...
szebb jövőt!

Kalmár 2010.03.03. 19:25:37

Sajnos a Jobbik nem tesz semmit, hogy ne tapadjon rájuk minden elmebeteg náci.
Hiába van rengeteg jószándékú szimpatizánsa, nem szavaznék rájuk amíg nem szabadulnak meg az ostoba bűnözőktől.

kuki123 2010.03.03. 19:26:55

@Hümüzhümümüz: már régóta kint van...egyszerűen oylan drága a külföldi sávszél és olyan sokan nézik hogy mindenre rá kényszerülnek...
persze ettől még undorító szokás...

1. a felvétel hamisítvány már csak azért is mert studió minőségű a felvétel...
2. hol a faszban voltak az 50 db 9mm-eres lőszerrel 9 hónapig az ügyészség...he????most ébredtek fel vagymi...

szándékos lejáratás

levi009 2010.03.03. 19:29:47

Az egyik haverom eddig bizonytalan volt. Viszont miután láthatta, micsoda inkvizíciós kamuhadjárat folyik a Jobbik ellen, egyértelművé vált számára: a Jobbikra fog szavazni. Nem beszélve a családtagjairól és barátairól.
Ezért hát, ahelyett, hogy háborognék, micsoda gyűlöletkampányba fogtak a libsi-bolsi hazaárulók, inkább meg kellene köszönni nekik, hogy lehetővé tették azt, hogy Vona Gábor kérésére további 10 szavazót tudok magammal vinni az április 11-i választásra.
Köszönjük NBH, köszönjük drazsé, köszönjük botox lédi, köszönjük Bunkó!
Sajnos, azt már nem tudom nektek megígérni, hogy cserébe elkerülhetitek a jussotokat!

Kivlov 2010.03.03. 19:34:30

@levi009:
ennyi. már az EP választáson is bejött nekünk a szadesz ellenhadjárata. "Adjon az Isten...szebb jövőt!!!"

efi 2010.03.03. 19:40:49

@volánrulz:
Kár, hogy az "ártatlan" bicskei elnök mégis lemondott...természetes reakció arra, ha ártatlan vagyok mi?

efi 2010.03.03. 19:41:32

@Kivlov:
Ez most szerinted válasz az én megállapításomra ?

baliquez 2010.03.03. 19:45:22

Mindennapi súlytalan és nevetséges Jobbik-gyalázásunkat add meg nekünk ma is az index főoldalán, ámen.

Kivlov 2010.03.03. 19:49:57

@efi:
kit érdekel, h válasz-e?
csak kicsit unnom már a jobbikkal való ijesztgetést, meg a savanyú a szőlő megközelítéseket.

troll · http://picsogo.blog.hu/ 2010.03.03. 19:54:06

@Csaba1000: Ezzel a fasisza veszéjt akarják erőltetni, mondjuk könynen viszájára sülhet el, amilyen bénák.
Ki hisz már el ezeknek bármit is, nem még ilyen faszságokat.

troll · http://picsogo.blog.hu/ 2010.03.03. 19:54:51

@efi: Szükatlan mi? kedvenc pártjaidban ilyet nem nagoyn láthattál, bármit is tettek.

Streelok 2010.03.03. 20:00:44

nos gyerekek ugyanmár, Ha nem csücsülnének a terrorsrácok szopóágon éppen ez az egész ügy valóban inkább röhejes izgi és szórakoztató:D Mivel ez ügy kapcsán nem lehet a tévében leszakadt végtagokat meg síró árvákat mutagatni nem lessz semmi baja ettől a jobbiknak, de komolyan valaki adok egy 10 est annak aki ezt halál komoly pofával be tudja nekem mondani hogy elkapták, magyarok nyilai, teroor, felgyújtott lábtörlő, focibomba , fejbe vert csintalan, terrorizmusXD

vagyok59 2010.03.03. 20:05:35

Egyenlőre nyert 2%-ot, 10-en áll.

egri Fehér 2010.03.03. 20:08:07

@Radio Silicon:
a jobbik is egy titkosszolgálati akció... hehe

Gyurma73 · https://plus.google.com 2010.03.03. 20:14:24

az mszzp-s bünőzőket főlsorolni sem lehet már(ill lehet csak megtelne a szerver) találtak egy jobbikost?gratula

Kalmár 2010.03.03. 20:24:14

@Gyurma73: Azért a terrorista politikus az új.

benkoo 2010.03.03. 20:25:28

túl kéne látni a pártokon... valóban vannak olyankok akik a terrorizmust politikusok ellen megengednék?
A politikus robot vagy mi? ő nem élő ember...
barmok...

Sushi 2010.03.03. 20:26:03

@CsárliFirpó: 2/3-ad? A jelenlegi törvényekkel? Illetve ezek hiányában? Ha ezt tudta feles többséggel csinálni a kommunista párt az elmúlt 8 évben, mit tehet BÁRKI, 2/3-dal? Azt mondhatja, holnaptól az ország neve Orbánia, királya OV mindenki fizet 50% szja-t és kussol. 4 évig. Megteszi? NEm. Megteheti? Igen!!! A 2/3 lényege nem az, hogy vki többségben legyen, hanem az, hogy a politikai erők konszezusra jussanak közös, nagy horderejű ügyekben. Úgyhogy akárki akármit mond, senkinek ne legyen 2/3-a, egyéni: fidesz (irányíás), lista jobbik(kontroll)!

Pipas 2010.03.03. 20:26:55

Látom megy a mocskolódás rendesen. Be vannak szarva az elvtársak, mindent megpróbálnak. ;)

Szelki Lata 2010.03.03. 20:28:20

A jobbikosok kommentjei nagyon erősen hajaznak a '45 utáni komenistákra. Csak ők a tutik, senki más. Zéró önbírálat, zéró helyzetfelismerés, zéró altruizmus. Ha jobb oldali lenne, nem definiálná magát ÉLESEN EL attól a párttól, ami valamit is tett ezért az országért (pl. adósságállomány csökkentése az exponenciális növelés helyett), és végre esélye is lenne rendszert és módszert váltani. Makacsok a tények, formálható az ideológia... Főleg azok körében, akik most fognak először szavazni, tehát minden véleményük csak a médiák által szolgáltatott lehet. Mindenki gondolkodhat, kiknek jó ez. Na, azok állnak a jobbik bandája mögött...

Kalmár 2010.03.03. 20:30:49

@troll: Nem bírod a magyar nyelvet, hogy így kínozod??

Kivlov 2010.03.03. 20:31:48

@benkoo:
robotnak tűnnek, mert nagy részük 1szerre képviselő, polgármester, helyi közgyűlési tag, + kb. 10 cégben vezető, it tag, fb tag.
Ez egy 24 órás napra EMBERnek sok lenne...

Kivlov 2010.03.03. 20:32:52

"...akik most fognak először szavazni..."

hála az égnek vannak ilyenek szép számmal, akiknek nem "verték" még vörösre az agyát és nem adnának bárkinek X-et 1000 Ft plusz nyuggerdíjért...

Kopi3.14 2010.03.03. 20:33:17

@baliquez: ebben a psoztban szerintem semmi gyalázás nincs, pusztán gondolkodás a jelen folyamatok hatásáról.

Ludas Matyi Online · http://ludas-matyi.com 2010.03.03. 20:38:16

el sem tudok képzelni olyan hírt, hogy ne a Jobbikot találnám szimpatikusabbnak, mint bármelyik kormánypártot :) De azért csak erőlködjetek.

manager2008 2010.03.03. 20:39:12

Az egészből csak az derült ki hogy nálunk még a terrorizmust sem tudják rendesen csinálni. Mert vagy olyan egyszerűek mint egy vasgolyó vagy csak úgy csinálnak mintha, ahogy a gyerekek a játszótéren.
Rossz filmeket néznek, képeskönyvet olvasgatnak. A terrorizmusnak is van irodalma, fiúk csak tanulni tanulni, tanulni . Még az Aranykéz utcai dologhoz is importálni kellett a "szakértőt".
Aki ezt komolyan veszi, az ugyan olyan hülye mint aki csinálja.

edisdead 2010.03.03. 20:40:02

@Szelki Lata: Ennyi erővel még a Fidesz mögött is az MSZP áll, akit ugye a ruszkik pénzelnek no meg Izrael meg Simon Peresz.. sőt az LMP mögött is, és az összes párt mögött. Én szeretnék látni egy olyan pártot, amely gyakorol önkritikát. Nincs ilyen. Mindegyik maga a tökéletes. :)

edisdead 2010.03.03. 20:45:23

@manager2008:
amúgy az a durva, hogy ha ezek tényleg terroristák lennének, akkor keményebben állnak hozzá: robbantanak, gyilkolnak, gyújtanak. Ez nem terrorizmus, mert ahhoz harmatgyenge egy ETA vagy hasonló szervezethez képest. Csak kell egy gyűlöletkép a pártoknak, amit rá lehet húzni a nemzeti táborra. Amúgy érdekesen látszik a Bush féle taktika. Akinek nem tetszik a feje, azt koholt vádakkal terrorizmus vádjával irány Guantánamo.. és azzal már nem lehet beszélni és mondhat bármit, mert ugye terrorista..

levi009 2010.03.03. 20:45:33

@benkoo: Wamzer! Neked véged.
Na, nem azért mert a hazafiak fognak likvidálni, hanem inkább a megbízóid.
Azért az arcátlanságod jól beleillik abba a képbe, ami a fejedről leordít.
Fölösleges játszanod itt az ártatlant, meg a hőst, mert már a hülyék is levették, ki vagy, mi vagy.
Magabiztosságod, már messze meghaladja a skrizofénia határvonalát. Van a magyar szlengben erre egy kifejezés: a hülyék bátorsága.
Mellesleg, vacsoraidő van, ezért hát távozz, ne vedd el a Magyar emberek étvágyát!

szavapart 2010.03.03. 20:48:17

Bruhahha....
Még valamit?
( Index blog címlapon ma csak a Jobbik megy?)
Hála istennek csak a Jobbik a magyar átok, ha eltűnik,itt a kánaán...
Broáf

Antifaszok Réme 2010.03.03. 20:50:23

A következő manipuláció kb. ez lesz a ReTeK Klubon, vagy a Tel-Aviv 2-n:

1. Magyarok Nyilai

2. Magyarok Nyilasai

3. Magyar Nyilasok.

És még kb. ezt is örömmel bemondanák:

"A baráti EU, Nato, román, szlovák, szerb, ukrán és In-Kal csapatok intervencióját valamint Budapest bombázását teljesen jogszerűnek minősítette az ENSZ Biztonsági Tanácsa, miután megerősített bemondások alapján a Magyar Nyilasok Dunába lövetésre készültek..."

levi009 2010.03.03. 20:56:48

Kedves kommentelők!
Jusson már eszetekbe: KAMPÁNY VAN!!!
Ilyenkor a szürke egérből is T-Rexet csinálnak...
Mellesleg az ÁVÓ abból csinál terroristát, akiből akar. Határ a csillagos ég. Elég, ha az illúzióját megcsillantják, legalább április 11-ig. Már egyszer elismerték: "...hazudtunk reggel, nappal, meg éjjel..." Ha megint beveszed és elkúrod, akkor nem Feri lesz a hibás, hanem Te saját magad! Sajna, mint 2006. októberében megtapasztalhattuk, már nem lesz visszaút, még olyan sem, mint akkor lehetett volna.
Mérlegelj hát, és tekints vissza: Mi történt az elmúlt 8 év alatt? Ha van hozzá képességed, akkor nem tudnak megvezetni, ha nincs, akkor úgyis mindegy neked!
Jöjjön meg a Jobbik eszed!

új év, új név 2010.03.03. 20:59:51

@Csaba1000: Bizony így van! Az összes párt mindent megtesz jelenleg a jobbik totális ismertségéért. Ennél jobb recept nincs a világon. A választások kimenetele pedig nem a blogokon fog eldőlni, hanem a szavazófülkékben. Addig mindenkinek kellemes szájtépést kívánok!

levi009 2010.03.03. 21:06:41

@efi: Haver, azt te csak hiszed! De még a tíz is értékelhetetlenszer nagyobb, mint a zéró! :D:D:D
SzarDeSz, MaDöFák, LoMP...
Bár e 3 valamelyikének oszthat még a gyüli, na de az talán a bejutáshoz, és a köztörvényes bábvezetőik mentelmi jog általi megóvásához lesz elég. Feltéve, ha elég lesz! :)
Egy biztos: most Te nem nagyon leszel elégedett a választások eredményeivel!! :D :D :D

Janiszta · http://www.ejatekok.com/ 2010.03.03. 21:08:20

Szerintem ezen a hatalmon lévők buknak! Amit tiltanak az a király kis hazánkban:)
Na ki a király???

beyo 2010.03.03. 21:22:12

A wikipedia szerint:
A terrorizmus az erőszak alkalmazásának, vagy az azzal való fenyegetésnek olyan stratégiája, melynek elsődleges célja félelem, zavar keltése és ennek révén meghatározott politikai eredmények elérése, vagy a hatalom megtartása. A félelemkeltés az erőszak minden formájának – a kocsmai verekedéstől a hagyományos hadviselésig – velejárója, segítője lehet, de a terrorizmus esetében ez a viszony fordított, az erőszak közvetlen áldozatai, kárvallottai legfeljebb csak szimbolikus kapcsolatban állnak az akció valódi céljával, kiválasztásuk másodlagos jelentőségű, legtöbbször véletlenszerű. A terrorizmus modern formáinak kialakulásában fontos szerepe van a tömegmédia létrejöttének, mely nemzetközi méretekben képes az embereket az erőszak sokkoló jeleneteinek részeseivé tenni, azok hatását felfokozni.

Ez majdnem tökéletesen ráillik a magyarok nyílaira, már nem azért...
nem kell ahhoz WTC-t be repülni, meg megölni bárkit, hogy terrorista légy. Az egyetlen baj ezzel az egész üggyel, hogy a rendőrség túlságosan igyekezett kézre keríteni az elkövetőket, és a nyomozás tényleg sok esetben jogszerűtlen. De az viszont biztos, hogy a magyarkodó nyilaknak vaj van füle mögött, méghozzá rohad, és a jobbiknak ha nem is szervezeti formában, de egyénenkét több ponton is köze van hozzájuk, ez pedig előbb utóbb ki fog ütni. Mind ezzel együtt remélem, hogy az elmúlt évek rendőrségi túlkapásai ki lesznek vizsgálva, mert ilyet egy demokráciában nem lehet, ahogy terrosista gyanús tevékenységre szótlanul bólogatni semmi...
arra pedig, hogy bárki azt merészeli mondani, hogy bárki megérdemli, hogy kiírtással fenyegessék meg őt és a családját, figyelmeztetés nélkül molotov koktéllal dobálják és véresre verjék a fejét, hát az tényleg elmeháborodott, a keresztényi morált nyomában sem ismeri, és tajarodjon ebből az országból, minumum Oroszországiba, de ha lehet inkább Iránba, hogy végre meglássa milyen jó is volt eddig neki...
Nagyon jó ilyen hangnemben írni, de most tényleg néhányan kiváltották belőlem.

engem gyíkká változtatott 2010.03.03. 21:40:07

a legkevésbé sem vagyok jobbik-fan, de egészen biztos vagyok benne, hogy ez az ügy további szavazatok tömegét fogja hozni a jobbiknak.

elég csak, ha véletlenül valaki megnézi pl. az "ártatlan" és vagyonosodási vizsgálatra nem ítéltetett Boldvai László összelopott villáját, és máris érthető, hogy a legerkölcsösebb ember is rohanvást igyekszik inkább az ezzel ellen fellépő "terroristákra" szavazni.

vastagbor.blog.hu/2009/04/20/vajon_a_kepviselo_ur_is_velunk_fog_sirni

ennyit a törvényességről, a számonkérhetőségről, a magyar bíróságokról, és a ítéleteikről, az apehról, és a terrorizmusról.

Antifaszok Réme 2010.03.03. 21:52:08

"Mi Médiánk, ki vagy a világűrben,
sújkold belénk a Te híreidet,

Jöjjön el a Te hullámhosszod,
legyen meg a Te blogod,
mint a hírközpontokban, úgy mindenhol is.

A mi mindennapi JOBBIK FIKÁZÁSUNKAT add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi NÁCI vétkeinket,
(bár TI nem bocsátotok meg azoknak soha, akik ELLENETEK vétkeztek),

És ne vigy minket az ÉRTELEMRE,
de szabadíts meg a FASIZMUSTÓL.

Mert egyenlőre tiéd minden ORSZÁG, és minden HATALOM
KORMÁNYOK FELETT, szerencsére NEM ÖRÖKKÉ."

NO Ámen.

Stilgar 2010.03.04. 12:51:42

IMHO a Jobbik nem vállalhat felelősséget minden tagja-szimpatizánsa iránt. Ha valaki robbantani, meg gyilkolni akar, azt meg kell büntetni, de a megfelelő jogállami keretek között. Ez a hangfelvétel 8-10 hónapja van meg a szerveknek, rajta a lőszeres-jobbikos kaland, miért nem került eddig terítékre? Ja, hogy most a kampányban többet ér a cucc, mint 5-6 hónappal ezelőtt??? Amikor a valódi magyar terorristák robbantották a valódi magyar bombát a valódi magyar ÁVH által bemutatott felvételen?
Amúgy meg szerintem átverés az egész!
süti beállítások módosítása