Nem igazán érthető, hogy Herényi Károly milyen megfontolásból támadta meg Orbán Viktort azzal, hogy a Fidesz elnöke hazaárulást követett el pekingi útján. Herényi a Hírextra értesüléseire hivatkozott, miszerint Orbán Viktor "komoly ajánlattal érkezett Pekingbe". A portál szerint Orbán eladná a Nemzetközi Valutaalaptól kapott 25 milliárd dolláros hitelt Kínának, cserébe százezer kínai kapna letelepedési engedélyt Magyarországon.

Szíjjártó reakciójában azt mondta: ez egy olyan bődületes marhaság, ami csak valami nagyon beteg elme szüleménye lehet.

Ez tényleg egy nehezen komolyan vehető hír, igazi összeesküvéselmélet, amire Herényi még is ráharapott. Érthetetlen, hogy miért. Mit hoz ez a pártnak? Ki hiszi ezt el Orbán Viktorról? Miért éri meg ez Kínának? Miért jó ijesztgetni az embereket 100 ezer kínai bevándorlóval?

Kampány van, de azért a címlap sem ér meg mindent.

Címkék: mdf herényi károly

Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanyvan.blog.hu/api/trackback/id/tr451654348

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kínaiakra cserélné az IMF-hitelt Orbán? 2010.01.09. 01:00:02

Egyes hírek szerint szerint Orbán Viktor eladná IMF-hitelünket Kínának, cserébe 100 ezer kínai telepedne le hazánkban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása