Onnan is látszik, hogy kampány van, hogy elkezdődött a harc a szavazási szempontból legaktívabb korcsoportért, a nyugdíjasokért. Varga Mihály kijelentésére a svéd nyugdíj-modell esetleges átvételéről azonnal ráugrott az MSZP - minden negatívumát hangsúlyozva a változásnak. A Fidesz azonnal vissszakozott, sőt logikusan visszatámadott: "A Fidesz meg fogja védeni a nyugdíjasokat, és olyan gazdaságpolitikát folytat majd, amely megőrzi a nyugdíjak értékét, és megvédi az állami nyugdíjalapot" - nyilatkozta Szíjjártó Péter.

A korábbi választásokon inkább balra húzó nyugdíjas szavazók jelentős része elpártolt az MSZP-től az elmúlt években. Kérdés az, hogy a választási kampány mennyire tudja visszacsábítani őket, és, hogy a Fidesszel való ijesztgetésen kívül van-e még valami a szocialisták tarsolyában.

 

Címkék: mszp nyugdíjasok

Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanyvan.blog.hu/api/trackback/id/tr311659091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása