Az interneten is terjed az a hír, hogy a tanácsadók nem ajánlják Orbán Viktornak a kettes, többes miniszterelnök-jelölti televíziós vitán a részvételt. Ez nem lenne logikus döntés, sőt kifejezetten rossz döntés lenne, hiszen a közvélemény vagy gyávaságként vagy az arrogancia jeleként könyvelné el, amely arrogancia miatt 2002-ben sokan nem szavaztak Orbánra, és amelyet a Fidesz elnökének kitartó munkával sikerült az utóbbi időben elfelejtetetni a szavazók többségével.

Emellett nem is lenne igazán jó kibúvója erre a Fidesz elnökének, hiszen most már nem a Fidesz által elfogadhatatlannak kikiáltott Gyurcsánnyal kellene leülnie vitázni. Főleg fura lenne egy olyan több jelöltes vita, ahol Mesterházy, Bokros, Vona, esetleges LMP jelölt vitázna egymással és ezen Orbán nem lenne jelen vagy valaki más lenne ott a Fideszből. Szerintem ez kizárt, és a tanácsadók sem gondolhatják komolyan.

Címkék: fidesz orbán viktor tévévita

Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanyvan.blog.hu/api/trackback/id/tr491659169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

törzsmókus 2010.01.11. 16:56:21

„Nem akarhat igaztalan módon nyerni. Nem igaz vádakkal választást nyerni az nem igaz országhoz vezet.”
Azok után, h GyF-nek volt arca ilyet bemondani 2006-ban, nem csodálom ha nem sok kedve van hozzá.
A másik, h most nincs reális esélye, h bármelyik vitapartnerből ténylegesen miniszterelnök lehet. A kibiceknek pedig semmi se drága.
süti beállítások módosítása