2010.01.14.

Felhívott Bokros Lajos

Az MDF nevében Bokros Lajos hívott fel. Pont a 20 percenként járó tömött 6-os villamoson szorongtam, így nem tudtam annyira odafigyelni. Annyit értettem, hogy rossz irányba mennek  a dolgok, de neki meg van a receptje. Kapcsolatba léphettem volna egy operátorral is, hogy adataimat felvegye, és így bekerüljek a párt adatbázisába.

Az adatbázis építésnek sajátos módja ez (az is kérdés, hogyan választották ki a felhívandók körét). Az emberek alapvetően bizalmatlanok személyes adataikat ritkán adják meg telefonban, így az MDF akciójának sikere is kétséges. Amiért mégis hasznos lehet az akció az az, hogy az emberek beszélnek róla, a médiában megjelenik a hír az akcióról. Ez pedig azt erősíti, hogy az MDF komolyan veszi a kampányt, Bokros Lajos jelöltségét, sőt ehhez a megfelelő anyagi lehetőségek is rendelkezésre állnak a pártnak, ha egy ilyen telefonos akcióra akár több tíz milliót is el tud költeni. (Ami ugye a hivatalos keretnek kb. 5-10 százaléka).

Címkék: mdf adatbázis bokros lajos

Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanyvan.blog.hu/api/trackback/id/tr851672069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása