Keményebb hangra váltott Mesterházy Attila és persze, hogy a szocialisták jelenlegi egyetlen ütőkártyájának tűnő nyugdíjmodell ügyben. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint hazudik a Fidesz, amikor tagadja, hogy kacérkodnak a svéd nyugdíjmodellel, hiszen már egy 2007-es KDNP-s törvényjavaslattal is hasonló irányba mozdultak el.

Az MSZP-től meglepő, ám okos húzás, hogy folyamatosan napirenden tartják az ügyet, ráadásul rájuk nem jellemző módon utána is néztek a múltban annak, hogy mivel igazolható az állításuk.
Szintén ügyes, hogy Mesterházy Fidesz-MDF nyugdíjmodellről beszél, mert szerinte háttértárgyalást folytat a két párt az ügyben. Ezzel odasóz egyet az MDF-nek, amely egyre nyíltabban próbálja lenyúlni a szoclib szavazatokat.
Harmadik elemként az Idősügyi Tanácsot a magyarországi nyugdíjasok kétségbevonhatatlan képviselőjeként definiálja, amiből az következik, hogyha a Tanács elutasítja a Fidesz javaslatát, akkor a Fidesznek el kell állnia  a tervétől. Az MSZP most ugyanazt az érvelési stratégiát alkalmazza, mint a Fidesz: nem lehet az emberek akaratával szemben kormányozni.

Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanyvan.blog.hu/api/trackback/id/tr361674710

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: webdesign antwerp 2017.10.29. 00:33:27

TOP10 Hitchcock-fim EVÖR - B-oldal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása