A 2005-2006-ban mindösszesen két példányt megélt Magyar Vizsla óta óvatosan próbálkozik a Fidesz a negatív kampánnyal és a saját gyártású tabloiddal. Annak idején "abszurd komédia lett" a lapból: világossá vált, hogy az Adózók Érdekvédelmi Szövetsége által jegyzett kiadvány mögött a Fidesz áll. A kormány hiteltelenítése helyett így a fókusz magára a Magyar Vizslára került és az így kialakult adok-kapok örvényként gyűrte maga alá az eredeti célokat.

A Fidesz most óvatosabb: miközben a kampány negatív részét sikeresen a jobboldali médiára hagyta, saját kiadású bulvár lapjában még a bíráló megjegyzések is ritkák.

Az idei Fidesz tabloid címlapjának felső részében a fő sztori (interjú a helyi jelölttel), alul kisebb színesek, balra lent csaj - a legcsinosabb fideszes önkéntes. Felvonul a támogató celeb világ: Reviczky Gábortól Czene Attiláig, Nemcsák Károlytól a Barátok köztből megismert Dósa Matyiig, Závodi Gábortól Kovács Koko Istvánig. A második oldalon Orbán Viktor egészalakos képe nyújtja felénk a párt progjamját, a műfajhoz képest talán kicsit hosszúra sikerült interjú illusztrációjaként. Balra mellette külföldi politikusok támogató nyilatkozatai. Keresztes Ildikó énekesnő mozgósít: "Biztos ami biztos: kétszer Fidesz!".

Az "Itt az idő" címre hallgató kiadvány egy gondosan felépített Blikk-klón, vér nélkül. A Fidesz készített magának egy saját mozgósító bulvár lapot, ügyesen lemásolva a tabloid média eszközeit. A megcélzott választók egy ismerős formátummal találkoznak, talán néhányan csak azt nem értik majd, hogy Lili, a "legcsinosabb fideszes önkéntes", a "gyönyörű balatoni lány", ha már "tiszta szívéből szurkol" a győzelemért, miért nem olyan bátor a kitárulkozásban, mint a Blikkben a hölgyek.

Címkék: fidesz bulvár celebrity

Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanyvan.blog.hu/api/trackback/id/tr521858081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása