Az MSZP egyetlen budapesti reménye a 13. kerület. A tavalyi EP választáson itt az MSZP legalább megközelítette a Fideszt. Szanyi Tibor reménykedik. Az biztos, hogy szoros meccs lesz, de mi inkább Dr. Szalay Péter (Fidesz) győzelmére fogadnánk. A harmadik helyre a Jobbik fut majd be valószínűleg, bár Tordai Bence (LMP) meglepetést is okozhat.

Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanyvan.blog.hu/api/trackback/id/tr411904714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Újbaloldalért 2010.04.28. 06:54:30

Az LMP-s Tordai Bence csúnyán lebőgött a XIII. kerületi második fordulóban - hallgaólagosan besegített Szanyi Tibornak. Ha nem mond le listás helyéről azzal azt bizonyítja, hogy direkt segítetette Szanyit. Nem jött be az LMP agresszív plakátolása, és a kerületiek nem csípték, hogy az LMP végül semmi helyi dolgot nem vetett fel - sőt a politikában igen tájékozatlannak tüntek.
süti beállítások módosítása