A Fidesz zseniálisan épít fel érvelési stratégiát arra, hogy a kormánynak nem lenne muszáj megszorító intézkedéseket hoznia, hanem csak alkalmatlansága, gonoszsága és korruptsága miatt sanyargatja az embereket. A szoclib oldalon sokan azt mondják, ez felelőtlen populizmus, pedig ez csak nagyszerűen végrehajtott politikai marketing, amihez ráadásul a kormány bénázása is rendszeresen elegendő muníciót szolgáltat.

A sanyargató kormány legújabb tette, hogy az üzemanyagok árába is beépített jövedéki adó változás miatt nagyon megemelkedtek a benzin árak, és itt jön a lényeg: a kormány ezt megakadályozhatta volna, ha az Uniótól mentességet kér, de a nemtörődömsége miatt erre nem került sor.

A Fidesz kommunikációját persze erősíti az összes kereskedelmi és bulvár média is, amelyek folyamatosan arról számolnak be, hogy a szomszédos volt KGST országokba járunk át tankolni, sőt már Ausztriában is olcsóbb a benzin, mint nálunk.

Címkék: fidesz üzemanyagár

Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanyvan.blog.hu/api/trackback/id/tr81650201

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Emlékeztető 2010.01.06. 12:29:27

Na ezt a blogot jól elteszem a könyvjelzők közé, hogy tudjunk belőle az elkövetkezendő négy évben csemegézni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása