Úgy tűnik, ismét sokat hozhat a kampányban a Fidesznek, hogy rendkívül jó kapcsolatot ápol a sportolókkal. Persze a jó kapcsolathoz az is kell, hogy nyíltan felvállalják: a sport támogatása számukra fontos, és hajlandók jóval mélyebben a zsebükbe nyúlni, mint a szocialisták. Nem beszélve Orbán Viktor fociimádatáról, amelyet ügyesen fel is használnak a pártelnök imázsépítésében.

Dzsudzsák Balázs kampányarcként való szerepeltetése mindenképpen ügyes húzás a Fidesz részéről. Jelenleg Gera Zoltán mellett a legnépszerűbb magyar labdarúgó, ráadásul most nagyon jó formában van. Sikereiről folyamatosan beszámol a magyar sajtó, leigazolása sajtóértesülések szerint már olyan nagy kluboknál is felmerült, mint a Real Madrid, az Atletico Madrid vagy a Deportivo. Dzsudszák Balázs emellett a bulvárban is otthonosan mozog. A foci iránt kevésbé érdeklődő rétegek is találkozhatnak a nevével, elég csak, ha az Adával megtörtént vagy csak PR akcióként eladott románcát említjük meg. Az üzleti szféra is látott fantáziát a PSV fiatal támadó középpályásában, hiszen az EA Sports őt szerződtette a FIFA 2010 játék reklámarcának Magyarországon.

A Fidesztől soha nem állt távol a celebek mozgósítása, hiszen a párt rendezvényein rendszeresen megjelennek ismert arcok, és van köztük olyan is, aki a sport területéről érkezett Mészöly Kálmántól Egerszegi Krisztinán át Kovács Istvánig. A párt ismert arcai azonban eddig nem jelentek meg a párt plakátjain (kivétel egy 94-es óriásplakát, amelyen Deutsch Tamás és Kóbor János szerepelt együtt). Dzsudzsákkal kapcsolatban azonban most úgy szólnak a hírek, hogy a Fidesz plakátjain is feltűnik. Ez mindenképpen újdonság, de nagyon jól működhet. Főleg, ha nem direkt politikai üzenet fog feltűnni (szavazz a Fideszre!) a plakáton, hanem  Dzsudzsákhoz passzoló témát választva, a siker, sport, fiatalság köré építik a szlogent.

Címkék: fidesz celebrity

Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanyvan.blog.hu/api/trackback/id/tr771703491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása