Az MDF televíziós reklámjai az elmúlt kampányokban is minőségi, átgondolt forgatókönyv alapján készültek kiváló vizuális megvalósításban. A mostani reklámfilm is rendkívül profi, és beleillik a párt üzenetrendszerébe. Ötletes a jövő bemutatása, azt üzeni a film, ha valaki az MDF-t választja, akkor ilyen élete lehet 2020-ban. Végére még egy fricska is belefért. A Fidesz szlogenjére reagál a párt, amikor a "Csak a Fidesz" szlogen helyett a "Csak az ország" szlogen jelenik meg a film végén.

Ha csak a televíziós reklámon múlna az MDF ott lenne a Parlamentben, de az elmúlt hetek eseményei miatt ennek az esélye alaposan lecsökkent. A film tényleg a nagybetűs minőség, a pártról ugyanez nem mondható el.

Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanyvan.blog.hu/api/trackback/id/tr231869065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása